Hotline: 80705752Nyhedsbrev Fri fragt ved køb over 500 kr Service
SCHLEICH Vindersæt til rytterske, 42198
p.t. udsolgt

SCHLEICH Vindersæt til rytterske, 42198

  • Leveringstid: Artiklen er i øjeblikket udsolgt
  • Forsendelsesfrit fra 500,00 kr
35,00 kr
29,00 kr
Pris inkl. moms
Du sparer 6,00 kr


Produktbeskrivelse

Art. nr.: A145611

SCHLEICH Vindersæt til rytterske, 42198
Vores rytter klarede det! For første gange nogensinde har hun vundet en konkurrence. Hun stråler af glæde og er meget stolt af sin elskede hest. Hun får en pokal og en guldmedalje som præmie. Sikken en dejlig dag! Det er en uforglemmelig oplevelse, første gang man vinder en ridekonkurrence. Vores rytter klarede det! For første gange nogensinde har hun vundet en konkurrence. Hun stråler af glæde og er meget stolt af sin elskede hest. I dag fungerede alt bare perfekt. Den hårde træning og de mange timer på forhindringsbanen har givet pote. Hendes navn bliver råbt op, og hun får overrakt pokalen og guldmedaljen, mens vindersangen blive afspillet. Det er en dejlig dag i dag.


Detaljer:
• Produkt-art.-nr.: 42198
• Tema: World of Nature / Farm Life
• Fra 3 år

ADVARSEL!
Ikke egnet for børn under 3 år. Indeholder smådele, der kan blive slugt. Fare for kvælning!

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.