Hotline: 80705752Nyhedsbrev Fri fragt ved køb over 500 kr Service
SCHLEICH Pelikan 14752
p.t. udsolgt

SCHLEICH Pelikan 14752

  • Leveringstid: Artiklen er i øjeblikket udsolgt
  • Forsendelsesfrit fra 500,00 kr
49,00 kr
40,00 kr
Pris inkl. moms
Du sparer 9,00 kr

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A165792

SCHLEICH Pelikan 14752
Pelikanen er en stor vandfugl med et meget langt næb. Den sluger op til omkring 10 % af sin egen kropsvægt hver dag. Til sammenligning ville en voksen mand være nødt til at spise lidt over otte kilo.

Det lange, store næb er pelikanens mest karakteristiske træk. Når den fanger fisk, bruger den det som en stor suppeske. Den øser en stor mængde vand op med fisk i, og presser derefter vandet ud igen. Derefter er der kun fiskene tilbage. Den store hvide pelikan har en karakteristisk lyserød ring omkring øjnene og lyserøde ben. Den australske pelikan har det længste næb på 49 centimeter. Den dalmatiske pelikan er den største. På trods af sin vægt på 12 kilo, er den i stand til vedvarende flyvning. Afstande på 500 kilometer i et stræk er ikke ualmindelige.

En pelikans næb kan rumme op til elleve liter vand. Dens mave er dog kun halvt så stor.

Detaljer:
• Produkt-art.-nr.: 14752
• Tema: Wild Life
• Alder: fra 3 år

OBS!
Ikke egnet for børn under 3 år. Indeholder smådele, der kan blive slugt. Fare for kvælning!

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.