Hotline: 80705752Nyhedsbrev Fri fragt ved køb over 500 kr Service
Sidste chance inden jul!
Sidste chance inden jul!
RABAT:
Op til 500kr.
00
tim
00
min
00
sek
Klik her!i
SCHLEICH Military-rytter 42288
p.t. udsolgt

SCHLEICH Military-rytter 42288

  • Leveringstid: Artiklen er i øjeblikket udsolgt
  • Forsendelsesfrit fra 500,00 kr
149,00 kr
119,00 kr
Pris inkl. moms
Du sparer 30,00 kr
Forlænget returret til den 31.01.2018!

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A165941

SCHLEICH Military-rytter 42288
Rytteren har købt en smuk ny sadel og hovedtøj i topkvalitet til military-turneringen. Intet andet kan gå galt nu – det er hendes “store dag”!

Military har været en olympisk sport siden 1912. Konkurrencen varer tre dage og har militær oprindelse: Helt specifikt var det en del af en omfattende test for de ridende kavaleritropper, som bedømte både hest og rytter. Det er derfor, at denne disciplin også blev kaldt militærridning. Målet er at gennemføre alle tre discipliner med så få strafpoint som muligt. Derfor har military-rytteren og hendes hest trænet i ugevis for at være perfekt forberedte til konkurrencen.

Military-rytteren skal beherske tre discipliner: terrænridning, dressur og banespringning.

Detaljer:
• Produkt-art.-nr.: 42288
• Tema: Farm Life
• Alder: fra 3 år

OBS!
Ikke egnet for børn under 3 år. Indeholder smådele, der kan blive slugt. Fare for kvælning!

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Schleich

Schleich – Spændende eventyr for store og små børn

Gennem mange år har Schleich designet farverige dyr og mystiske skabeninger, som begejstrer store og små børn over hele verden. Schleichs filosofi er, at give børn spændende og pædadogisk værdifulde legekoncepter, der fremmer deres kreativitet og fantasi i en tidelig alder. Schleichs bredde produktsortiment byder ikke kun på dyr fra vores verden, såsom hvaler, katte, giraffer og bjørne, men også på imaginære skabninger, såsom alfer, enhjørninger og feer. Schleichs produkter er præget af enestående detaljer, et farverigt design og den højeste kvalitet. Endvidere lægger Schleich stor vægt på at opfylde den bedste standard indenfor kvalitetssikring, design og materialer.