Ravensburger 3D Puslespil Bygninger - Big Ben med ur

Ravensburger 3D Puslespil Bygninger - Big Ben med ur

  • På lager
  • Leveringstid: ca. 3-5 hverdage.
  • Forsendelsesfrit fra 500,00 kr

265,00 kr
245,00 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A185963

Ravensburger 3D Puslespil Bygninger - Big Ben med ur
Det verdensberømte Big Ben fås nu også som et sjovt 3D puslespil fra Ravensburger - med et ægte ur! Puslespillet samles uden lim og er formstabilt. En manual og brikker med tal medfølger - således er puslespillet nemt samlet.

Byg dit helt egen verdensberømte Big Ben fra London. Et enestående feature er det funktionsdygtige ur, som er designet efter Big Bens originale urværk.

Bygningen består af flade samt foldbare kunststofbrikker, som takket være easy-klik-systemet passer perfekt til hinanden og derudover også er særdeles formstabile. Tallene på brikkerne gør det nemmere at samle puslespillet. Inkl. tilbehør.

Detaljer:
  • Antal dele: 216
  • Indhold: 216 kunststofbrikker + tilbehør + manual
  • Kræver AAA batterier (medfølger ikke)
  • Alder: Fra 10 år.

Bemærk!
Ikke egnet for børn under 3 år. Indeholder smådele, der kan blive slugt. Fare for kvælning!

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Ravensburger 3D Puslespil Bygninger - Big Ben med ur
265,00 kr
245,00 kr