Hotline: 80705752Nyhedsbrev Fri fragt ved køb over 500 kr Service
Sidste chance inden jul!
Sidste chance inden jul!
RABAT:
Op til 500kr.
00
tim
00
min
00
sek
Klik her!i
PUKY® Solskærm til Ceety® S2/S6, H25 og Cat, sort
p.t. udsolgt

PUKY® Solskærm til Ceety® S2/S6, H25 og Cat, sort

  • Leveringstid: Artiklen er i øjeblikket udsolgt
  • Forsendelsesfrit fra 500,00 kr
199,00 kr
149,00 kr
Pris inkl. moms
Du sparer 50,00 kr
Forlænget returret til den 31.01.2018!

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A193270

PUKY® Solskærm til Ceety® S2/S6, H25 og Cat, sort
Detaljer:
  • Beskytter med UV-stråler (UPF 50+)
  • Egnet til PUKY® Ceety S2/S6, PUKY® trækvogn H 25

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Puky

PUKY - Per tradition anderledes

Puky® har over 60 års erfaring med udvikling, konstruktion og produktion af børnekøretøjer. Deres køretøjer har en høj kvalitet og et gennemtænkt design, dog er det ikke kun designet der er tænkt ovre, men også sikkerheden samt at det skal være børnevenligt. PUKY® afstemmer sine køretøjer efter børnenes specielle anatomiske krav og træner dit barns færdigheder, f.eks kraft, udholdenhed, balanceevne samt koncentration, alt efter udviklingsfase. Sådan som netop dit barn kræver det. Puky tilbyder mange former for køretøjer samt tilbehør til de små. Alt fra løbecykler til ethjulet cykler samt nødvendigt tilbehør.