PINOLINO dyne - og hovedpudebetræk til børnesengen i  2 dele fluesvamp lyseblå

PINOLINO dyne - og hovedpudebetræk til børnesengen i 2 dele fluesvamp lyseblå

  • På lager
  • Leveringstid: 2-4 uger
  • Forsendelsesfrit fra 500,00 kr
  • PINOLINO dyne - og hovedpudebetræk til børnesenge 2 dele Dots

555,00 kr
455,00 kr
Pris inkl. moms
Du sparer 100,00 kr

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A047553

PINOLINO dyne - og hovedpudebetræk til børnesengen i 2 dele fluesvamp lyseblå
Dyne - og hovedpudebetræk til børnesengen i 2 dele

Dette skønne sengetøj i to dele består af dyne - og hovedpudebetræk.
Dyne - og hovedpudebetræk har begge en lynlås.

Detaljer:

• Sengetøj: 100% bomuld
• Mål: Dynebetræk 100 x 135 cm/ hovedpudebetræk 40 x 60 cm
• Kan vaskes ved 60°
• Med udvendige applikationer
• Materiale: 100% bomuld

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Pinolino Kinderträume

Pinolino børnedrømme

Pinolino bestræber sig på at opfylde enhver barnedrøm! Med deres sortiment der er fyldt op med både møbler, tilbehør og legetøj, er der et bredt udvalg af deres stabile, højkvalitets produkter. Slip fantasien løs i det smarte legekøkken eller indret en markedsplads inde på værelset, mulighederne er mange! Der er med sikkerhed også noget som vil gøre dit barn lykkeligt.

Team Pinolino

Pinolino er bygget op af et ung, dynamiskt og innovativt team. Familievirksomheden er nu opppe på 80 ansatte, med hovedkontor i Münster. Drivkraften for virksomheden er familiens værdier, lykken, innovativiteten og ikke mindst ansvaret det kræver. Vi kan dermed forsikre jer om, at med produkter fra Pinolino, vil jeres barn være i gode hænder!

Pinolinos afvekslende sortiment

Produkterne fra Pinolino er sikre, bæredygtige og ikke mindst holdbare produkter. Dette gælder hvad enten det kommer til møbler, tilbehør eller legetøj. Produkterne bliver udviklet i et smukt tidsløst design, som derudover er øko tex testet. Du kan altså være sikker på, at disse produkter er udviklet med dit barn i fokus. Legetøjet er udviklet med fokus på at fremme udviklingen hos barnet og ikke mindst for at være alderspassende på alle tænkelige måder.
PINOLINO dyne - og hovedpudebetræk til børnesengen i 2 dele fluesvamp lyseblå
555,00 kr
455,00 kr