Philips AVENT SCD580/00 DECT Babyphone SCD 580 hvid-lyseblå, Babyalarm

Philips AVENT SCD580/00 DECT Babyphone SCD 580 hvid-lyseblå, Babyalarm

  • På lager
  • Leveringstid: ca. 3-5 hverdage.
  • Fri fragt ved køb over 500 kr!

1.599 kr
1.234 kr
Pris inkl. moms
Du sparer 365 kr

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A141751

Philips AVENT SCD580/00 DECT Babyphone SCD 580 hvid-lyseblå, Babyalarm
Vores nye DECT SCD501/00 babyalarm giver total tryghed. Den har de vigtigste babyalarm funktioner - den mest pålidelig forbindelse, krystalklar lyd, temperatur kontrol og et behageligt nat lys til dig og dit barn.

Dit barn vil elske stjernehimmel-projektoren!

Meget pålidelig teknologi:
• DECT-teknologi er problemfri og 100% privat i brug
• DECT-teknologien garanterer høj kvalitet og krystalklar lyd, så du altid kan høre din baby.

Konstant sikkerhed og sikker forbindelse.
• Automatisk energibesparende Smart Eco-tilstand
• Støj indikatorer, hvis dit barn giver lyd fra sig
• Forældre-enheden giver dig besked, når du er uden for rækkevidde, eller når batteriet er lavt, og hjælper dig derfor med at sikre, at du altid er tilsluttet dit barn. Lysdioderne lyser for at vise støjen i babyens værelse, selv når forældreenheden er indstillet til lydløs.
• Med Babyphone kan du altid se tempratur og luftfugtighed i dit barns værelse.

Frihed og fleksibilitet:
• Rækkevidde på op til 330 meter. (Indendørs rækkevidde op til 50 meter * Udendørs rækkevidde op til 300 meter *)
• Genopladelig forældre-enhed med op til 18 timers batteri levetid

Beroliger dit barn:
• Projektoren sørger for en dejlig beroligende atmosfærer i børneværelset.
• Beroligende natlys og vuggeviser til at berolige din baby. Ved hjælp af MP3 Plug and Play kan du selv vælge hvilke sange eller hvilket musik den skal afspille.
• 2-vejs radio gør det muligt for dig at snakke med dit barn ligegyldigt hvor i befinder jer.

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Avent

Detaljerne giver det final touch

Det vigtigste for Philips Avent er at sikre barnets velvære. Dette formår de ved intens forskning og kliniske undersøgelser for hver af deres produkter. Der er lagt vægt på at barnet udvikler sig og sortimentet er derfor bygget op efter barnets skiftende behov. Philip Avents system er derfor både fleksibelt og dækker alle behov, både for forældre og barn. Derfor kan produkterne som pumpe, opbevaring og madning alle kombineres, for at gøre hverdagen både nemmere og smartere. Du for ikke mindst mere kvalitetstid med dit barn, men tiden bliver også sjovere, når du ikke skal bekymre dig om plejen. Philip Avents drikke-lære-system hjælper tilmed også barnets udvikling. Hele vejen fra bryst, til flaske, til helt uafhlngigt at kunne drikke, hjælper Avent dig på vej ved hvert enkelt skridt. Vi sikre mere glæde og sjov.

Philips Avent Babyalarmer

Det vigtigste ved en babyalarm er at du kan stole på den. Hvis du ikke stoler på din babyalarm, kan du ikke slappe af og hvad nytter den så egentligt. Philips Avent alarmerne er kendt for deres pålidelighed og ikke mindst deres lave stråling, i og med at alarmerne også selv automatisk går på stand by mode, hvor der slet ingen stråling udgives fra produktet. Alarmerne er udstyret med andre smukke detaljer, nogle som endda kan hjælpe dit barn med at falde til ro og måske helt i søvn. Der er integreret musikkasser med slumre effekt og beroligende stjernehimmel projektorer. Philips Avent bestræber sig altså på at skabe et miljø, hvor det ikke mindst bliver nemmere for forældrene, men at både børn og voksne kan være helt rolige.

 

Produkter til amning

For Philips Avent er fokusset under amning det praktiske og ikke mindst komforten. Mælken flyder nemmere, når du er komfortabel og afslappet. Brystpumperne er altså udviklet til at pumpe mælken uden smerter, på behagelig vis og i en position som ikke er anstrengende. Ud over det, har Philips Avent udviklet en opbevaringstaske der kan bruges til at fryse mælken ned, så intet går til spilde.

Philips Avent flasken

Philips Avents flasker er udviklet med et innovativt unikt sugesystem, der gør at der kun føles en lille forskel på amning ved bryst og madning ved flasken. Derfor er flaskerne også i god kombination med amningen. Flaskerne er altso eksternt anatomiske til moderes bryst, hvilket betyder at den brystformede sut sikre at barned kan få naturligt fat. Flasken har der ud over absorberende egenskaber, som designsmæssigt er med til at undgå lækager under madningen. Der er også lagt vægt på, at flasken ikke må være nemmere at sutte på end brystet, så barnet ikke mister interessen. Anti-kolik ventilen sikre, at der ikke dannes vakuum i flasken og man undgår derfor chancen for kolik. Til fordel for forældrene, er flasken også designet med en bred hals, der gør den nem at fylde op og gøre ren. Avents produkter er BPA-fri.

 

Philips Avent sutter

Avents sutter er uden tvivl produceret med fokus på at gøre livet lettere for forældrene. Der er lagt vægt på høj kvalitet, forskellige funktioner og ikke mindst funktioner til børnenes forskellige behov. Der er nogle der lyser i mørket, så man nemmer kan finde den om natten. Der er nogle med ekstra lufthuller, til børnene der suger hårdt på sutten og har behov for ekstra luft til deres bløde hud og ikke mindst, har de alle en ergonomisk form, der sikre en naturlig udvikling af både kæben og ganen hos barnet.

*Baseret på en online tilfredshedsundersøgelse i december 2011 udført af TNS blandt mere end 36.000 kvindelige brugere af børneplejemærker og -produkter i USA, Storbritannien, Frankrig, Tyskland, Italien, Holland, Polen, Spanien, Rusland og Kina. ->
Philips AVENT SCD580/00 DECT Babyphone SCD 580 hvid-lyseblå, Babyalarm
1.599 kr
1.234 kr