Hotline: 80705752Nyhedsbrev Fri fragt ved køb over 500 kr Service
Fisher-Price® Spray Pool Søløve 125x30 cm
p.t. udsolgt

Fisher-Price® Spray Pool Søløve 125x30 cm

  • Leveringstid: Artiklen er i øjeblikket udsolgt
  • Forsendelsesfrit fra 500,00 kr
189,00 kr
179,00 kr
Pris inkl. moms
Forlænget returret til den 31.01.2018!

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A105239

Fisher-Price® Spray Pool Søløve 125x30 cm


Du skal blot montere sælen til haveslangen og sprayfunktionen sikrer en behagelig afkøling. Den aftagelige søløve gør poolen til en højdepunkt i din have.

Detaljer:
  • Aftagelig søløve til leg
  • Pool oppustet omkring 125x30cm

Advarsel!
Må kun benyttes under opsyn af en voksen. Lad aldrig barnet være uden opsyn - druknefare! Børn kan drukne i meget lidt vand. Tøm poolen når den ikke er i brug for at undgå uheld. Må ikke opstilles på beton, asphalt eller lignende hårde underlag. Skift ofte vandet i soppebassinet speielt ved varmt vejr, eller når vandet er tydeligt beskidt. Advarsel! Aktivitets legetøjet er kun til brug udendøres Advarsel! Egnet til privat brug

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.