Fisher-Price® Følelses Monster
p.t. udsolgt

Fisher-Price® Følelses Monster

  • Leveringstid: Artiklen er i øjeblikket udsolgt
  • Forsendelsesfrit fra 500,00 kr
199,00 kr
179,00 kr
Pris inkl. moms
Du sparer 20,00 kr

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A210056

Fisher-Price® Følelses Monster
Monstre har også følelser! Nogle gange er de glade, nogle gange triste og nogle gange overraskede!

Barnet skal bare rulle ansigtet på det lille monster for at se de enkelte ansigtsudtryk og høre de rigtige lyde. (Så det indser, at følelser kan ændre sig hurtigt!) Desuden vil de være begejstret over, hvordan monsteret føles. Det er lavet af stofbånd "hår" og bløde arme, som giver massere af sjov, når du rører ved den.

Dette lille monster fremmer sanserne af barnet med sine lyse farver, flotte strukturer og forskellige lyde. Lytte - Når monsteret viser sine følelser, vil det blive ledsaget af lyden, og barnet vil lytte og reagere nysgerrigt. Selvudvikling - Det er ikke overraskende, at barnet bliver fortrolig med følelser gennem de sjove ansigter og lydene forbundet med hver følelse.

Detaljer:
  • Mål: 20,5 x 12,50 x 20,5 cm
  • Alder: Fra 6 måneder
  • Forsendelsesinformationer

    Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

    Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.