difrax Natural Silikone-Sut "Rose" fra 6 Måneder
p.t. udsolgt

difrax Natural Silikone-Sut "Rose" fra 6 Måneder

  • Leveringstid: Artiklen er i øjeblikket udsolgt
  • Forsendelsesfrit fra 500,00 kr
50,00 kr
40,00 kr
Pris inkl. moms
Du sparer 10,00 kr

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A182850

difrax Natural Silikone-Sut "Rose" fra 6 Måneder
difrax Natural silikone-sut "Rose" fra 6 måneder er perfekt tilpasset babyens behov.
Sutten er symmetrisk og bliver derfor hurtigere accepteret af babyen.
Sutteskjoldet er særlig designet til børn fra 6 måneder.

Sutteskjoldet er formet som en sommerfugl, således at den tilpasser sig barnets ansigstform.
Fordybningerne under næsen sørger for at barnet kan trække vejret uden problemer. Lufthullerne garanterer en god luftcirculation, således at huden ikke bliver irriteret.


Sutten beroliger barnet og sørger for trøst. Difrax sutterne kan fås i forskellige seje design og i forskellige størrelser.

Henvisning: Hver 6 uge bør sutten udskiftes. Derudover er det tilrådeligt at kontrollere om sutten er defekt på daglig basis.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

difrax

Difrax - med designet i fokus

Difrax er en virksomhed med rødder i Holland, som har eksisteret i snart 50 år. Virksomheden byder på omkring 150 artikler, som alle henvender sig til pleje af barnet. Målet for Difrax er at udvikle deres produkter, så de bliver innovative og ikke mindst at det er et design som de selv kan stå inde for. De går meget op i at deres produkter ser gode og moderne ud og bestræber sig på at skille sig ud på netop designet. Det er hermed også relevant at nævne deres prisbelønnede S-flaske, som har vundet op til flere internationale/innovative designpriser. Det står altså klart at Difrax kan garantere en god vækst for dit barn!