59 personer
kigger dagligt efter denne artikel.
cybex GOLD Autostol Solution M-fix Manhattan Grey-mid grey 2018

cybex GOLD Autostol Solution M-fix Manhattan Grey-mid grey 2018

 • På lager
 • Leveringstid: ca. 3-5 hverdage.
 • Fri fragt ved køb over 500 kr!
 • CYBEX GOLD Autostol Solution M-fix Pepper Black-dark grey
 • Cybex Gold Autostol Solution M-fix Rebel Red-red
 • cybex autostol Solution M-fix Autumn Gold-burnt red
 • cybex autostol Solution M-fix Infra Red-red

1.999 kr
1.056 kr
Pris inkl. moms
Du sparer 943 kr

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A219806

cybex GOLD Autostol Solution M-fix Manhattan Grey-mid grey 2018
Gruppe 2/3, 15 til 36 kg, fra ca. 3 til 12 år

Der Solution M-fix fik karakteren "god (1,8)" Gruppe 2/3 i test 06/2015 hos Stiftung Warentest. Innovative sikkerheds- og komfortfunktioner

Som en del af Cybex Solution - serien har Solution M - fix en patenteret hovedstøtte, hvis hældning kan justeres, og forhindre barnets hoved i at tippe forover mens det sover.
Det vigtigste element i sikkerhedskonceptet i Solution- serien er CYBEX patenterede 3-positions vipbare hovedstøtte. Denne forhindrer barnets hoved i at falde fremad, selv under søvn. Den individuelt indstilbare lineare sidebeskyttelse (L.S.P. System Plus) tilbyder den højeste form for sikkerhed. ISOFIX CONNECT-systemet øger ydermere stabiliteten og sikkerheden i sædet. Autostolen kan også bruges i en bil uden ISOFIX

3-POSITIONS VIPBAR HOVEDSTØTTE
CYBEX patenterede 3-positions nakkestøtte garanterer optimal beskyttelse i tilfælde af en sidekollision.
Denne revolutionerende teknologi flytter sikkert balancepunktet for barnets hoved en anelse tilbage og forhindrer det i at falde forover når barnet sover. I tilfælde af en sidekollision, forbliver barnets følsomme hoved inden for sikkerhedszonen på sædet, hvilket sikrer optimal beskyttelse. Desuden giver vores patenterede 3-position nakkestøtte en mere komfortabel sovestilling for en sikker og behagelig rejse.

INDIVIDUEL JUSTERBAR LINEÆR SIDEKOLLISIONSBESKYTTELSE
Den individuelt justerbare lineære sidekollisionsbeskyttelse (LSP System Protection) absorberer energien i tilfælde af en ulykke på et meget tidligt tidspunkt. Sidekollisionsbeskyttelsen absorberer energien i tilfælde af en ulykke på et meget tidligt tidspunkt.
Kraften fra en sidekollision absorberes systematisk af de individuelt justerbare sidebeskyttere samt ved skulder- og hovedbeskytterne Samtidigt bliver den kinetiske energi, der opstår i kroppen ved et sammenstød, tidligt standset, og hovedet aktivt anbragt i en sikker position. LSP LSP-beskytterne kan justeres individuelt for optimalt tilpasning til bilens interiør.

Optimeret ventilationssystem
Selv på varme dage opretholder det optimerede ventilations-system en behagelig kropstemperatur.
Som en del af komfortpakken er Solution M - fix ved ryglænet og siddefladen udstyret med et net af ventilationskanaler. Selv på varme dage opretholder det et behageligt klima.

Hovedstøtte der kan justeres i højden i 12 forskellige trin
Hovedstøtten kan indstilles i 12 trin
Autostolen tilpasser sig således barnets vækst. Hoved - protektorerne kan justeres i takt med at barnet vokser.

ISOFIX CONNECT
ISOFIX connect systemet forstærker stabiliteten og sikkerheden ved hjælp af et enkelt klik - system.
Låsearmene bliver monteret til bilens ISOFIX punkter nemt og hurtigt, samt korrekt hver gang. Låsearmene kan let klappes væk og derfor er autostolen også kompatibel til køretøjer uden Isofix - system.

Yderliger funktioner:
 • Ekstra bred og dyb siddepude: Med særlig blød polstring så komforten bliver bedre
 • Justerbart ryglæn: Tilpasser sig ideelt til bilen
 • Stødabsorberende skal: Materialets fleksible struktur absorberer kraften fra en kollision.
Produktdetaljer:
 • Mål (længde/bredde(højde): 414 mm x 540 mm x 620-820 mm
 • Vægt: 5.8 KG
 • Betræk kan vaskes ved 30 °C
 • Ydrestof: 100 % polyester; Vattering: 100 % polyurethanskum
 • Dette produkt er udviklet i Tyskland

Tilbehør

Pris
54 kr
Pris
55 kr
Pris
150 kr
Pris
369 kr
Pris
64 kr

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld.

Læs mere her

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

cybex GOLD

Cybex  – den sikre kombination af funktion & kvalitet

Det er klart at man ønsker en autostol med overbevisende design og praktiske features, men man må i den forbindelse aldrig glemme det vigtigste aspekt, når man vælger autostol: sikkerheden! Med Cybex er man ikke blot på den helt sikre side, men kan derudover også nyde de forskellige modellers enetående design og de mange funktioner. Cybex byder således på højkvalitative autostole indenfor 5 alders- og vægtsklasser med features som blandt andet et specielt beskyttelsessystem ved sidekollisioner og en hovedstøtte, som kan indstilles i flere trin. Ud over autostole producerer firmaet også flotte bæreseler og barnevogne. Også her er der lagt fokus på sikkerhed, kvalitet og funktionalitet. 
 


cybex GOLD Autostol Solution M-fix Manhattan Grey-mid grey 2018
1.999 kr
1.056 kr