CONCORD sædecover Snuggle Cool Beige
p.t. udsolgt

CONCORD sædecover Snuggle Cool Beige

  • Leveringstid: Artiklen er i øjeblikket udsolgt
  • Forsendelsesfrit fra 500,00 kr
  • CONCORD sædecover Snuggle Midnight Black
  • CONCORD sædecover Snuggle Walnut Brown

299,00 kr
265,00 kr
Pris inkl. moms
Du sparer 34,00 kr

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A152099

CONCORD sædecover Snuggle Cool Beige
Sædecoveret beskytter det indre af din CONCORD klapvogn fra snavn og slid.
Vendbar, med forskelligt design på begge sider.

Service

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Concord

Bevægelighed uden grænser

Concords produkter er udtænkt til at skulle opfylde en funktion og er værdsatte på grund af den høje designkvalitet. Deres produkter er praktiske samt funktionelle. De er tilpasset børnenes behov på optimal vis og hjælper forældrene i hverdagen. Concord skaber produkter som er nemme at forstå. De fokuserer på de væsentlige opgaver som de er designet til at opfylde. Herudover er deres produkter særdeles brugervenlige og intuitive at bruge. Til produktionen benyttes der kun børnevenlig kvalitetsmateriale, som medvirker til solide, troværdige, holdbare og robuste produkter. Ud over deres fremragende enkeltmodeller byder Concord også på  hele løsninger med deres mobility-sæt.