CONCORD Blød barnevognslift Snug Raspberry Pink
p.t. udsolgt

CONCORD Blød barnevognslift Snug Raspberry Pink

  • Leveringstid: Artiklen er i øjeblikket udsolgt
  • Fri fragt ved køb over 500 kr!
739,00 kr
599,00 kr
Pris inkl. moms
Du sparer 140,00 kr

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A152109

CONCORD Blød barnevognslift Snug Raspberry Pink
Liften passer til CONCORD WANDERER og forvandler derved klapvognen til en barnevogn. Let at montere ved trykknapper.

• • Stabile og bekvemme håndtag for nem og sikker transport
• Bekvem madras, aftagelig
• Med lynlås
• Bundpladen kan fjernes.

Service

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Concord

Bevægelighed uden grænser

Concords produkter er udtænkt til at skulle opfylde en funktion og er værdsatte på grund af den høje designkvalitet. Deres produkter er praktiske samt funktionelle. De er tilpasset børnenes behov på optimal vis og hjælper forældrene i hverdagen. Concord skaber produkter som er nemme at forstå. De fokuserer på de væsentlige opgaver som de er designet til at opfylde. Herudover er deres produkter særdeles brugervenlige og intuitive at bruge. Til produktionen benyttes der kun børnevenlig kvalitetsmateriale, som medvirker til solide, troværdige, holdbare og robuste produkter. Ud over deres fremragende enkeltmodeller byder Concord også på  hele løsninger med deres mobility-sæt.