BOPPY Ammepude uden betræk white
p.t. udsolgt

BOPPY Ammepude uden betræk white

  • Leveringstid: Artiklen er i øjeblikket udsolgt
  • Forsendelsesfrit fra 500,00 kr
239,00 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A137681

BOPPY Ammepude uden betræk white
Mærkekvalitet fra Chicco


Boppy - den originale ammepude fra Amerika! Boppy byder på mange fysiske samt psykologiske fordele. Boppy er blød og føjelig og er takket være det specielle fyld stadivgæk formstabil. Boppy kan vaskes ved 30 grader i vaskemaskinen og kan derefter tørres i tørretumbleren. Ammepuden er fyldt med 100% polyester og selve puden består af 65% polyester og 35% bomuld. Inkl. praktisk transporttaske Boppy fremmer et godt bonding mellem baby og forældre.


Mål:
Indermål 62 cm, ydermål: 125 cm
Materialer
100% polyesterfyld
.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.