Hotline: 80705752Nyhedsbrev Fri fragt ved køb over 500 kr Service
Sidste chance inden jul!
Sidste chance inden jul!
RABAT:
Op til 500kr.
00
tim
00
min
00
sek
Klik her!i
beluga Legetelt rund - Disney Frozen
p.t. udsolgt

beluga Legetelt rund - Disney Frozen

  • Leveringstid: Artiklen er i øjeblikket udsolgt
  • Forsendelsesfrit fra 500,00 kr
275,00 kr
215,00 kr
Pris inkl. moms
Du sparer 60,00 kr
Forlænget returret til den 31.01.2018!

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A149264

beluga Legetelt rund - Disney Frozen


Teltet består af vandafvisende materiale, som nemt kan rengøres. Derudover har teltet et loftvindue. Taget og bundet spændes gennem to fleksible ringe og holdes stabilt gennem fire fiberglasstænger.

Indemål (77 x 77 x 115 cm) Åbningen kan lukkes til med velcro og der er snore til at holde den åben

Detaljer:
  • Nødvendig plads: 130 x 110 x 115 cm
  • Fra 3 år

OBS
Ikke egnet til børn under 3 år, da det indeholder mindre dele, der kan sidde fast i halsen. Smådele, der kan rives af og sluges. Fare for kvælning. Fare for kvælning. Indeholder små dele. Må kun benyttes under opsyn af en voksen. Hold afstand til ild og varme genstande! Teltet skal opbygges af en voksen. Opbevaringstasken kan kun benyttes til tasken og skal holdes fjern fra børn. Sørg for ikke at knække stellet. Teltet kan nemt foldes sammen ved brug af manualen. Gør teltet rent med en vaskeklud. Sørg for at opbevare adresse samt informationer. Ved forkert brug bliver garantien ugyldig.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.