10% på autostole & barnevogne!
10% på autostole & barnevogne!
Rabatkode:
SIKR9254
Spar nui
302 personer
kigger dagligt efter denne artikel.
Baby Jogger Klapvogn City Mini GT Double black / black

Baby Jogger Klapvogn City Mini GT Double black / black

  • På lager
  • Leveringstid: ca. 3-5 hverdage.
  • Fri fragt ved køb over 500 kr!

7.099,00 kr
4.599,00 kr
Pris inkl. moms
Du sparer 2.500,00 kr

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A140294

Baby Jogger Klapvogn City Mini GT Double black / black
CITY MINI™ GT Double -En af de mindste nyfødte-barnevogne med all-tarrain-mobilitet.

En fleksibel model blandt de letteste full- featured klapvogne på markedet, som klarer næsten et hvert terrain: CITY MINI GT Double holder hvad navnet lover. Udstyret med store All-terrain-dæk og med 360° roterbare for dæk, er den fleksible og kompaktvogn en ufattelig Fluevægter, enestående hurtig sammenfoldelig eller udfoldelig. Der udover forener den den alle de komfortable funktioner som en større også har. Den perfekte følgesvend til alle hverdagens opgaver men også til de små og store eventyr med barnet og hele flokken, i byen på landet eller på ferien.

Tilgængelig med tilbehør fra alder 0 som single- og dobbelt-model Kan benyttes med tilbehør fra alder 0 som single- og dobbelt-model

Advarsel: Ikke egnet til at løbe med eller i forbindelse med rulleskøjter!

Produktdetaljer:
• Aldersgruppe: fra fødslen - En af de mindste barnevogne der kan benyttes fra fødslen og ind i småbørns alderen
• Fra fødslen medfølger tilbehør som babylift Kompakt (kompatibel med Single-/Double-Model) - Autostol-Adapter enkel montering af Tilbehørs dele.
• Komfortabelt sæde til (små-)børnsalderen
• Sammenfoldnings system - altid en hånd fri til barnet: Patenteret Quick-Fold Technologie - et revolutionerende enhånds sammenfoldnings system: Blot ved at trække i selen folder buggy'en sig sammen - låsningsmulighed for fixering ved transport eller opbevaring
• Justerbart sæde - bekvemt polstret siddeflade - trinløs justering
• Ventilleret rygområde med optrækkelige vejr beskyttelses afdækning
• Individuel justerbar 5-punkts-sikkerhedssele med skulder polstring og spænde dæksel
• Sikkerhed og komfort - parkeringsbremse på bagaksen der bekvemt kan betjenes med foden
• Universal afbenyttelse af MOUNTING BRACKET der sidder på rammen: Tilbehør kan med lethed monteres på vognen
• Afrundede håndtag gør det let at skubbe vognen.
• Stor net kurv under sædet og netlomme på bagsiden af ryglænet
• Kaleche med vindue
• multifunktionelt, 3-trins justerbar sol- og vindoverdækning med vindue og ventilering.
• ALL TERRAIN dæk - drejbare forhjul gør det muligt at manøvrere klapvognen nemt og præcist - inkl. Parkerings bremse
• 21,6 cm (8.5 Inch) "Forever Air"-dæk med ALL TERRAIN profil og Quick release funktion for nem montering og demontering
• Affjedring af forhjulet for komfortabel håndtering
• Den ideelle følgesvend i byen samt i svært tilgængeligt terrain
• Justerbart håndtag - det højdejusterbare håndtag kan indstilles så det passer brugeren perfekt.
• Modstandsdygtig og rengøringsvenlig overflade
• Bremse - parkeringsbremsen kan betjenes fra hånden.
• Tvillingevognen passer gennem døre med standard mål

Advarsel: Babylift, autostol samt adaptoren er IKKE inkl. i leveringen!

Tilbehør

Pris
1.550,00 kr
Pris
775,00 kr
Pris
299,00 kr
Pris
189,00 kr
Pris
179,00 kr
Pris
609,00 kr

Service

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

BABYJOGGER

Med en Baby Jogger kan du komme rundt over alt 


Baby jogger har siden de blev etableret i 80’erne været til glæde for både forældre og børn. Grundlæggerne af virksomheden er selv forældre, hvoraf deres erfaring bliver brugt til udviklingen af deres produkter. De kender til problemstillingerne man støder på når man har børn og prøver at løse disse, samt sætte erfaringerne i praksis og viderudvikle produkterne her fra. De benytter sig af inspiration fra andre forældre, samt børn, for at få det bedst mulige udbytte og ikke mindst de bedste resultater. Det er ikke nemt at lave vogne, som kan holde til alt slags terræn, men Baby Jogger har alligevel mestret denne færdighed.

 

Den rigtige model til alle

Vognene fra baby jogger kan bruges som standard, men kan også tilpasses ens behov yderligere, med massere af ekstraudstyr. Dette sikrer at alle hver især kan få deres individuelle behov dækkede og sikre den maksimale komfort for både forældre og børn. Baby Jogger følger barnet fra starten, ved hjælp af babyautostolene eller lift, der gør det muligt at tage spædbørnene med hvor som helst. Når børnen så bliver omkring de seks måneder og kan komme i det normale sæde, sike Baby Jogger den gode komfort med ekstra polstring og uendelige muligheder for justerbarhed. Selv forældrene har Baby Jogger taget hånd om og gør det derfor muligt at håndtaget og ekstraudstyr kan tilpasses til nøjagtig der hvor det er mest behageligt for forældrene. Sikkerheden er i top og vognene er udstyret med ikke blot en, men to bremser. Parkeringsbremsen, så vognen ikke ruller væk under stilstand og håndbremsen, der gør at du kan regulere hastigheden på turen. Baby Jogger City Elite, er udviklet med en ekstra blød top, som er ekstra skånsom mod den bløde babyhud. Er du mere til de kompakte modeller, har Baby Jogger udviklet vognene City Mini 3 og City Mino 4, som er lette vogne, der kan foldes hurtigt med blot en hånd. På trods af at vognen er kompakt, mangler den dog ingenting. Den er udstyret med både hånd- og parkeringsbremse, beskytter mod både sol og vind og ikke mindst sikre den barnet med en komplet 5 punkts sele. Baby Jogger sørger altså for, at dit barn kan føle sig tryg og behagelig helt fra fødslen.

 

En for alle

Har du en familieforøgelse i sigte eller har du måske fået to børn på en gang, har Baby Jogger udviklet vognen City Select. City Select er bygget op af et Mix-and-Match system, der gør det muligt at tilpasse og bygge vognen på nøjagtig den måde du har behov for. Hvad enten du ønsker at montere autostole eller lifte, om du ønsker at de skal vende samme vej eller modsat, med City Select har du helt op til 16 individuelle kombinationer, som du kan vælge imellem. Det innovative system gør endda monteringen mulig både nemt og hurtigt. Ud over dette mangler vognen ingenting, da den både kan justere siddestillingen, beskytter mod solen og har en varekurv til opbevaring. De højkvalitets drejehjul som vognen er udstyret med, gør den nem at køre med og fjedrene giver den en ekstra fordel i terræn kørsel. Tilmed kan vognen udstyret med flaskeholder, om sommeren kan man give den myggenet på og om vinteren kan der installeres køreposer. Der gåes ikke på kompromis med mulighederne hos Baby Jogger.
Baby Jogger Klapvogn City Mini GT Double black / black
7.099,00 kr
4.599,00 kr