Hotline: 80705752Nyhedsbrev Fri fragt ved køb over 500 kr Service
Sidste chance inden jul!
Sidste chance inden jul!
RABAT:
Op til 500kr.
00
tim
00
min
00
sek
Klik her!i
Baby Jogger klapvogn City Mini 3 hjuls black
p.t. udsolgt

Baby Jogger klapvogn City Mini 3 hjuls black

  • Leveringstid: Artiklen er i øjeblikket udsolgt
  • Fri fragt ved køb over 500 kr!

3.499,00 kr
1.895,00 kr
Pris inkl. moms
Du sparer 1.604,00 kr
Forlænget returret til den 31.01.2018!

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A140237

Baby Jogger klapvogn City Mini 3 hjuls black
CITY MINI™ 3-hjuls - letvægt, mobil og med stilfuldt design - en af de mindste og mest kompakte klapvogne der kan bruges fra fødslen.

Mini-størrelse og mini-vægt - men til gengæld MAXI-funktion: Denn model er ikke kun en ægte letvægts klapvogn - den kan også opbygges/sammenklappes på næsten ingen tid. Således er modellen det perfekte valg, som kan klare hverdagens mangfoldige udfordringer - både i byen eller når i er ude at rejse.

Kan benyttes med tilbehør fra alder 0 som single- og dobbelt-model Anbefalet alder: Single-/Double-model: med tilbehør anbefales fra 0 års alderen/ i sædet fra siddealderen på ca 6 måneder.

En af de mindste klapvogne, som kan bruges fra fødslen.

Advarsel: Ikke egnet til at løbe med eller i forbindelse med rulleskøjter!

Produktdetaljer:
• Komfortabelt sæde til (små-)børnsalderen
• Sammenfoldnings system - altid en hånd fri til barnet: Patenteret Quick-Fold Technologie - et revolutionerende enhånds sammenfoldnings system: Blot ved at trække i selen folder buggy'en sig sammen - låsningsmulighed for fixering ved transport eller opbevaring
• Justerbart sæde - bekvemt polstret siddeflade - trinløs justering
• Luftbart ryglæn med tilbagetrækkelig vejrbeskyttelse
• Individuel justerbar 5-punkts-sikkerhedssele med skulder polstring og spænde dæksel
• Sikkerhed og komfort - baghjulsbremsen kan nemt aktiveres med én fod.
• Universal afbenyttelse af MOUNTING BRACKET der sidder på rammen: Tilbehør kan med lethed monteres på vognen
• Afrundede håndtag gør det let at skubbe vognen.
• Stort indkøbsnet under klapvognen og opbevaringsnet å bagsiden af rygdelen.
• Kaleche med vindue
• multifunktionelt, 3-trins justerbar sol- og vindoverdækning med vindue og ventilering.
• Hjul, forhjulene er bevægelige, så hele klapvognen kan styres på en nem måde - inkl. låsemekanisme
• 20cm (8 inch) "EVA" hjul med mulighed for hurtig afmontering i forbindelse med kompakt transport.
• Affjedring af forhjulet for komfortabel håndtering

Advarsel: Babylift, autostol samt adaptoren er IKKE inkl. i leveringen!

Tilbehør

Pris
199,00 kr
Pris
649,00 kr

Service

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

BABYJOGGER

Med en Baby Jogger kan du komme rundt over alt 


Baby jogger har siden de blev etableret i 80’erne været til glæde for både forældre og børn. Grundlæggerne af virksomheden er selv forældre, hvoraf deres erfaring bliver brugt til udviklingen af deres produkter. De kender til problemstillingerne man støder på når man har børn og prøver at løse disse, samt sætte erfaringerne i praksis og viderudvikle produkterne her fra. De benytter sig af inspiration fra andre forældre, samt børn, for at få det bedst mulige udbytte og ikke mindst de bedste resultater. Det er ikke nemt at lave vogne, som kan holde til alt slags terræn, men Baby Jogger har alligevel mestret denne færdighed.

 

Den rigtige model til alle

Vognene fra baby jogger kan bruges som standard, men kan også tilpasses ens behov yderligere, med massere af ekstraudstyr. Dette sikrer at alle hver især kan få deres individuelle behov dækkede og sikre den maksimale komfort for både forældre og børn. Baby Jogger følger barnet fra starten, ved hjælp af babyautostolene eller lift, der gør det muligt at tage spædbørnene med hvor som helst. Når børnen så bliver omkring de seks måneder og kan komme i det normale sæde, sike Baby Jogger den gode komfort med ekstra polstring og uendelige muligheder for justerbarhed. Selv forældrene har Baby Jogger taget hånd om og gør det derfor muligt at håndtaget og ekstraudstyr kan tilpasses til nøjagtig der hvor det er mest behageligt for forældrene. Sikkerheden er i top og vognene er udstyret med ikke blot en, men to bremser. Parkeringsbremsen, så vognen ikke ruller væk under stilstand og håndbremsen, der gør at du kan regulere hastigheden på turen. Baby Jogger City Elite, er udviklet med en ekstra blød top, som er ekstra skånsom mod den bløde babyhud. Er du mere til de kompakte modeller, har Baby Jogger udviklet vognene City Mini 3 og City Mino 4, som er lette vogne, der kan foldes hurtigt med blot en hånd. På trods af at vognen er kompakt, mangler den dog ingenting. Den er udstyret med både hånd- og parkeringsbremse, beskytter mod både sol og vind og ikke mindst sikre den barnet med en komplet 5 punkts sele. Baby Jogger sørger altså for, at dit barn kan føle sig tryg og behagelig helt fra fødslen.

 

En for alle

Har du en familieforøgelse i sigte eller har du måske fået to børn på en gang, har Baby Jogger udviklet vognen City Select. City Select er bygget op af et Mix-and-Match system, der gør det muligt at tilpasse og bygge vognen på nøjagtig den måde du har behov for. Hvad enten du ønsker at montere autostole eller lifte, om du ønsker at de skal vende samme vej eller modsat, med City Select har du helt op til 16 individuelle kombinationer, som du kan vælge imellem. Det innovative system gør endda monteringen mulig både nemt og hurtigt. Ud over dette mangler vognen ingenting, da den både kan justere siddestillingen, beskytter mod solen og har en varekurv til opbevaring. De højkvalitets drejehjul som vognen er udstyret med, gør den nem at køre med og fjedrene giver den en ekstra fordel i terræn kørsel. Tilmed kan vognen udstyret med flaskeholder, om sommeren kan man give den myggenet på og om vinteren kan der installeres køreposer. Der gåes ikke på kompromis med mulighederne hos Baby Jogger.