73 personer
kigger dagligt efter denne artikel.
Baby Jogger, Klapvogn City Elite, Black

Baby Jogger, Klapvogn City Elite, Black

  • På lager
  • Leveringstid: ca. 3-5 hverdage.
  • Fri fragt ved køb over 500 kr!
  • Baby Jogger, Klapvogn City Elite, Gray
  • Baby Jogger, Klapvogn City Elite, Red
  • Baby Jogger, Klapvogn City Elite, Black Denim

5.699 kr
4.272 kr
Pris inkl. moms
Du sparer 1.427 kr

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A140302

Baby Jogger, Klapvogn City Elite, Black
CITY ELITE® - funktionel sikkerhed og luksuriøs komfort på alle ture både i byen og på landet.

Kan benyttes med autostol/babylift - Fleksibel og pålidelig køreglæde: Moderne luksusfunktioner og komfort i alt terrain. Om passageren er stor eller lille - alle kører stilfuldt med komfort for at nyde livet sammen til fulde

Produktdetaljer:
• 1-HAND-SAMMENFOLDNINGS-SYSTEM - Patenteret Quick-Fold technologi: lås op, træk i remmen, fold sammen
• AUTO-LOCK System holder vognen sammen
• FLEXIBILITET FRA FØDSLEN - Mounting Bracket: Tilbehør kan med lethed monteres på vognen
• Kompatibel med de fleste autostole via autostols-adapter (sælges separat)
• Dobbelt bremsekraft om bord
• EXTRA - kontrol på skråninger takket håndbremse monteret på styret
• Sikker parkering med den fodbetjente parkeringsbremse.
• Lykkelige børn - ekstra polstret sæde - trinløs justering med mulighed for at ligge den langt tilbage
• Ventilleret rygområde med optrækkelige vejr beskyttelses afdækning
• Justerbar fodstøtte og med sæde-indlægget er den også passende for mindre børn
• TAG - beskyttelse og sikkerhed - stor kaleshe med flere justerings indstillinger uden sammenstyrtnings fare, inkl. Vindue i kaleshen og ventilation
• ALL-TERRAIN-dæk med kugle lejre
• 30,5 cm (12 Inch)” Forever-Air” -dæk med Quick release
• Svingbare forhjul med mulighed for at låse dem i fremadgående retning, inkl. Affjedring
•Den ideelle følgesvend i byen samt i svært tilgængeligt terrain
• LYKKELIGE FORÆLDRE - meget opbevarings plads: Under og bagved sædet samt lomme ved håndtaget
• Højde justerbart håndtag passende til enhver krops størrelse
• INKLUSIV håndbremse + parkeringsbremse. Bemærk at der her er tale om modellen med håndbremsen midt på styret og med parkerings-fodbremsen. Der findes en anden kollektion, som mangler fodbremsen og hvor håndbremsen sidder i siden på styret.
• Maksimal brugervægt: op til 15 kg

Advarsel:
Babylift, autostol samt adaptoren er IKKE inkl. i leveringen!
Produktet er ikke egnet til at løbe med!

Tilbehør

Pris
295 kr
Pris
688 kr

Service

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

baby jogger

Med en Baby Jogger kan du komme rundt over alt 


Baby jogger har siden de blev etableret i 80’erne været til glæde for både forældre og børn. Grundlæggerne af virksomheden er selv forældre, hvoraf deres erfaring bliver brugt til udviklingen af deres produkter. De kender til problemstillingerne man støder på når man har børn og prøver at løse disse, samt sætte erfaringerne i praksis og viderudvikle produkterne her fra. De benytter sig af inspiration fra andre forældre, samt børn, for at få det bedst mulige udbytte og ikke mindst de bedste resultater. Det er ikke nemt at lave vogne, som kan holde til alt slags terræn, men Baby Jogger har alligevel mestret denne færdighed.

 

Den rigtige model til alle

Vognene fra baby jogger kan bruges som standard, men kan også tilpasses ens behov yderligere, med massere af ekstraudstyr. Dette sikrer at alle hver især kan få deres individuelle behov dækkede og sikre den maksimale komfort for både forældre og børn. Baby Jogger følger barnet fra starten, ved hjælp af babyautostolene eller lift, der gør det muligt at tage spædbørnene med hvor som helst. Når børnen så bliver omkring de seks måneder og kan komme i det normale sæde, sike Baby Jogger den gode komfort med ekstra polstring og uendelige muligheder for justerbarhed. Selv forældrene har Baby Jogger taget hånd om og gør det derfor muligt at håndtaget og ekstraudstyr kan tilpasses til nøjagtig der hvor det er mest behageligt for forældrene. Sikkerheden er i top og vognene er udstyret med ikke blot en, men to bremser. Parkeringsbremsen, så vognen ikke ruller væk under stilstand og håndbremsen, der gør at du kan regulere hastigheden på turen. Baby Jogger City Elite, er udviklet med en ekstra blød top, som er ekstra skånsom mod den bløde babyhud. Er du mere til de kompakte modeller, har Baby Jogger udviklet vognene City Mini 3 og City Mino 4, som er lette vogne, der kan foldes hurtigt med blot en hånd. På trods af at vognen er kompakt, mangler den dog ingenting. Den er udstyret med både hånd- og parkeringsbremse, beskytter mod både sol og vind og ikke mindst sikre den barnet med en komplet 5 punkts sele. Baby Jogger sørger altså for, at dit barn kan føle sig tryg og behagelig helt fra fødslen.

 

En for alle

Har du en familieforøgelse i sigte eller har du måske fået to børn på en gang, har Baby Jogger udviklet vognen City Select. City Select er bygget op af et Mix-and-Match system, der gør det muligt at tilpasse og bygge vognen på nøjagtig den måde du har behov for. Hvad enten du ønsker at montere autostole eller lifte, om du ønsker at de skal vende samme vej eller modsat, med City Select har du helt op til 16 individuelle kombinationer, som du kan vælge imellem. Det innovative system gør endda monteringen mulig både nemt og hurtigt. Ud over dette mangler vognen ingenting, da den både kan justere siddestillingen, beskytter mod solen og har en varekurv til opbevaring. De højkvalitets drejehjul som vognen er udstyret med, gør den nem at køre med og fjedrene giver den en ekstra fordel i terræn kørsel. Tilmed kan vognen udstyret med flaskeholder, om sommeren kan man give den myggenet på og om vinteren kan der installeres køreposer. Der gåes ikke på kompromis med mulighederne hos Baby Jogger.
Baby Jogger, Klapvogn City Elite, Black
5.699 kr
4.272 kr