axkid Autostol Minikid New Edition Rød

axkid Autostol Minikid New Edition Rød

 • På lager
 • Leveringstid: ca. 3-5 hverdage.
 • Fri fragt ved køb over 500 kr!
 • axkid Autostol Minikid Denim
 • axkid Autostol Minikid New Edition Petrol
 • axkid Autostol Minikid New Edition Sort
 • axkid Autostol Minikid New Edition Grå

3.195,00 kr
2.695,00 kr
Pris inkl. moms
Du sparer 500,00 kr

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A199638

axkid Autostol Minikid New Edition Rød
Minikid er en ægte reboarder autostol, der er egnet til børn fra 9-25 kg (ca. 1-6 år). Autostolen kan monteres mod kørselsretningen og fastgøres med bilens egen 3-punkt-sele.

Fordelen ved en montering af autostolen mod kørselsretningen er at barnet er bedre sikret ved et frontalt sammenstød. Ved denne montering er barnet 80% bedre beskyttet imod skader ved sammenstød. Autostolens sikkerhed er testet. Det bagudvendte sæde byder takket være 5 forskellige ligge-/siddepositioner den bedste komfort. Minikid autostolen er en flexibel reboarder, der passer fint til samtlige biler. Fra små til store.

Kompakt og pladsbesparende design: kan monteres med eller uden afstand til ryglænet. Med ekstra lang støttefod, der muliggør en stabil fastgørelse af autostolen i bilen. Dybe polstrede sidestykker beskytter optimalt mod sidekollisioner. Byder på en nakkestøtte, der kan indstilles i syv forskellige positioner og automatisk tilpasser sig barnets størrelse ved stramning af selen. Enkel montering i bilen.

Autostolen er tilladt ifølge ECE R44/04 og bestod svensk PLUS TEST, der også bedømte hoved- samt nakkebeskyttelsen.

Produktdetaljer:
 • Gruppe 1/2: 9-25 kg, kan kun monteres mod kørselsretningen, montering med 3-punkt-sele
 • Montering mod kørselsretningen sikrer 80% bedre beskyttelse ved et frontalt sammenstød
 • Med integreret 5-punkt-sele samt innovativ hovedstøtte, der ved stramning tilpasser sig barnets størrelse
 • Hovedstøtten kan indstilles i syv forskellige positioner samt fastlåses
 • Enestående, selvtilpassende seler sørger for stabil samt enkel montering
 • Dybe polstrede sidestykker beskytter optimalt mod sidekollisioner
 • Med ekstra lang støttefod, der muliggør en montering i biler med høje sæder
 • Kan indstilles i 5 forskellige sidde- samt liggepositioner
 • Kan nemt monteres gennem bilens egen 3-punkt-sele
 • Stort, behageligt samt polstret sæde
 • Kan vaskes i vaskemaskinen ved 30°C

Tilbehør

Pris
175,00 kr
Pris
220,00 kr
Pris
449,00 kr
Pris
278,00 kr

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld.

Læs mere her

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

AXKID

Sikkerhed, kvalitet og komfort uden kompromis!

Det svenske mærke AXKID har siden deres grundlæggelse i 2009 i Göteborg produceret innovative autostole, som altid lever op til de aktuelle og højeste sikkerhedsstandarder på markedet. Således kan du altid være sikker på, at en autostol fra AXKID lever op til den nyeste version af EU-normen ECER44. Derudover er AXKID et ambitiøst samt passioneret mærke, som er kendt for enestående funktioner, tekniske innovationer og en fremragende komfort til både børn og forældre. Det helt specielle ved AXKID er deres prioritering af bagudvendte autostole, også kaldt reboardere, som er den foretrukne autostolsmodel i Skandinavien. Endvidere indgår AXKID i et tæt samarbejde med den svenske bilindustri, hvilket gør det muligt for virksomheden, at være opdateret til enhver tid, dele vigtig viden, informationer samt erfaringer. Mærkets fremragende kvalitet, sikkerhedsgaranti og filosofi gør dem værdsat på det internationale marked, hvor de har sikret sig en betydningsfuld position, som en pålidelig og nyskabende virksomhed. Derudover går pris og kvalitet hånd i hånd hos AXKID, hvilket betyder at du som kunde kan være sikker på at få den bedste kvalitet og den nyeste standard, når du vælger dette mærke. AXKID producerer i regelmæssige mellemrum autostole til forskellige alders- og vægtsgrupper, herunder for eksempel de populære reboardere Minikid, Rekid, Wolmax, m.m. som du kan finde på pinkorblue.dk.
axkid Autostol Minikid New Edition Rød
3.195,00 kr
2.695,00 kr