Hotline: 80705752Nyhedsbrev Fri fragt ved køb over 500 kr Service
Aquabeads® Start-Sæt 79308
p.t. udsolgt

Aquabeads® Start-Sæt 79308

 • Leveringstid: Artiklen er i øjeblikket udsolgt
 • Forsendelsesfrit fra 500,00 kr
165,00 kr
155,00 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A172662

Aquabeads® Start-Sæt 79308
Startsættet fra Aquabeads er en god introduktion til verdenen af perler. Sættet garanterer øjeblikkelig sjov og stor succes for børn. De 800 perler i tolv farver samt de fire motivskabeloner til 15 motiver begrænser ikke fantasien. Efter brug kan tilbehøret i sættet, såsom perler, sprøjte og motiver, pakkes væk i den smarte perlekasse.

Aquabeads er farverige glittende perler, som kun kombineres ved sprøjtning med vand som magi. Med Aquabeads kan børn fra 4 år "male" fantasifulde billeder uden papir eller blyant. Aquabeads er harmløse og sikre, uden varme eller lim.

Detaljer:
 • Produkt-Art.-nr.: 79308
 • Fra 4 år

  OBS!
  Ikke egnet for børn under 3 år. Indeholder smådele, der kan blive slugt. Fare for kvælning!
 • Forsendelsesinformationer

  Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

  Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.